Aanvullende maatregelen ivm corona virus (versie 15 maart 2020)

Op 15 maart heeft de overheid ingrijpende aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Deze aanvullende maatregelen, waaronder de sluiting van alle eet- en drinkgelegenheden vanaf 15 maart 18.00 uur t/m 6 april, zijn van grote invloed op onze dienstverlening. Bijeenkomsten – óók die met minder dan 100 personen – zijn vanaf 15 maart 18.00 uur niet meer toegestaan.

Het spreekt voor zich dat wij ons houden aan alle maatregelen en richtlijnen vanuit het RIVM en brancheorganisaties. Dat betekent voor onze dienstverlening:

  • dat geplande uitvaarten op maandag 16 maart gewoon doorgang vinden
  • dat plechtigheden van dinsdag 17 maart t/m maandag 6 april nog uitsluitend zijn toegestaan voor personen van de 1e graad bloed- en aanverwanten: (adoptie)ouders, (adoptie)kinderen, (adoptie)ouders van de partner en partner van (adoptie)kinderen óf beperkt blijven tot maximaal dertig personen
  • dat wij helaas geen catering kunnen aanbieden

​Aan alle aanwezigen wordt gevraagd om tenminste 1,5 meter van elkaar afstand te nemen.

Live uitzending plechtigheid
Het is goed te weten dat wij in onze aula's de mogelijkheid bieden om de plechtigheid via internet live bij te wonen. Hierdoor kan iedereen als het ware toch aanwezig zijn. Om hier gebruik van te maken is het belangrijk dat u ons hiervoor (via uw uitvaartondernemer) schriftelijk toestemming geeft. Meer informatie vindt u hier.

Overige richtlijnen
Om alles in het werk te stellen de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen is het altijd van belang om er samen voortdurend op te letten dat wij hygiënisch en veilig met elkaar om gaan. Ook daarbij volgen wij de RIVM en hanteren de volgende richtlijnen:

  • regelmatig handen wassen met zeep of het gebruik van desinfecterende gel
  • hoesten en niezen in de binnenkant van de elleboog
  • geen handen schudden
  • vermijden lichamelijk contact
  • gebruik van papieren zakdoekjes

Indien u symptomen heeft die kunnen wijzen op besmetting met het corona virus dan wordt u dringend verzocht om thuis te blijven.

Uiteraard treffen ook al onze medewerkers alle nodige voorzorgsmaatregelen.

Mochten er aanvullende maatregelen komen, dan zullen we u hierover nader informeren.

Heeft u vragen, neem dan contact op met ‘uw’ uitvaartondernemer. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen via 0313 - 419 114 of  info@crematoriumdieren.nl.

Terug