Brochures

We vinden het belangrijk u zo volledig mogelijk voor te lichten over alle verschillende facetten van een crematie en de stappen die daarna volgen. Alleen als u volledig op de hoogte bent, kunt u de juiste beslissingen nemen en keuzen maken. Voor dat doel is er natuurlijk deze website, maar er zijn ook verschillende brochures beschikbaar.
Onze algemene brochure geeft u een beeld van de mogelijkheden die Dieren rond een crematie biedt. U vindt informatie over de plechtigheid of ceremonie, de condoleance, de muziek, een eventueel gedenkteken en asbestemming.

De bestemming van de as is vaak een hele persoonlijke keuze. Gelukkig zijn er veel verschillende mogelijkheden, passend bij de wens van de overledene of nabestaanden. Crematorium Dieren heeft een speciale brochure voor asbestemming. Hierin kunt u lezen over urnen en urnengraven in het bosrijke gedenkpark. Ook leest u over bijzetting in columbaria, het verwerken van as in sieraden of kunstwerken, een kleine urn met as voor thuis en het verstrooien van as in ons prachtige park.

Crematorium Dieren biedt ook een Wensenformulierwaarmee u uw toekomstige nabestaanden kunt laten weten hoe u uw uitvaart wilt vormgeven. U kunt het formulier online invullen en opslaan en/of printen.

Tijdens het samenzijn na de plechtigheid kunt u uw gasten natuurlijk een broodje en koffie of thee serveren, maar er is veel meer mogelijk. Een impressie vindt u in onze speciale cateringflyer