Info & Nazorg

Na een crematie zijn er tegenwoordig heel veel manieren om een gedenkplek te creëren. Bovendien is er met de as van de overledene veel meer mogelijk dan u wellicht denkt. Wilt u de as bijzetten in een columbarium of een urnengraf, bewaren in een sieraad of een kleine urn? Speciaal om al uw vragen te beantwoorden heeft Crematorium Dieren de afdeling Info & Nazorg. 

Hier kunt u tal van bijzondere urnen en eigentijdse grafmonumenten, maar ook unieke sieraden en medaillons bekijken. Onze medewerkers ontvangen u in alle rust en kunnen u geheel vrijblijvend adviseren. Ook een rondleiding in het crematorium en door onze columbaria en urnentuinen in onze prachtige, bosrijke omgeving hoort uiteraard tot de mogelijkheden. Neemt u vooraf contact met ons op om een afspraak te maken, dan weet u zeker dat er een medewerker voor u klaar staat.

Wij begrijpen overigens dat een keuze niet zomaar gemaakt is. Na de crematie hebt u sowieso een maand de gelegenheid om een goede beslissing te nemen; de wet schrijft voor dat as van een overledene pas een maand ná de crematie vrijgegeven mag worden. U kunt na deze periode invulling geven aan de bestemming.Voor meer informatie kunt u ook onze speciale brochure over asbestemming bekijken.